уторак, 31. октобар 2017.

Rekreativna VS. ekskurzija

Iiiiii zdravo svima odve pufni, dakle verovatno je vecina nas isla na ekskurziju ili na rekreativnu. Uglavnom da objasnim na rekrativnu idu ucenici nizih razreda, a na ekskurziju idu visi razredi. Ima mnogo razlika u nasem ponasanju kad smo bili mali i sad kada smo tinejdzeri. Pa da pocnemoo!

1. Soba
Na rekreativnoj nam je uvek soba bila savrsena, jer smo dobijali takozvane ,,ocene za sobu``. Sve je bilo na svom mestu i kada bismo dobili manje od petice bili bi tuzni i smoreni.












Ali kada je ekskurzija u pitanju soba uopste nije problem. Udjemo u sobu bacimo kofere na pod, izvadimo sve, ali bukvalno sve iz kofera i spremimo se za diskoteku... Stvari su nam posle izguzvane i izmesane, pola stvari pogubimo i na kraju kao nesto sredimo, a ustvari je jos gore nego sto je bilo.














2. Fotografisanje
Kad idemo sa uciteljicom ona udlavnom ponese aparat i slika nas sve zajedno. Svi smo nasmejani i u prirodi.











Na eksurziji svi nose telefone, slikaju se i prave grimase. Preve selfije pre, posle i u diskoteci.


















3. Diskoteka
Na rekreativnoj najpre imamo animatora i razne aktivnosti kao sto su maskembal, manekenstvo, ja imam talenat itd... Imamo takodje razne igre i koreografije.













Na ekskurziji pustaju svakakve narodnjake i turbo folk. Svi luduju i zabavljaju se, pevaju i igraju i uglavnom bude fenomenalno!









4. Spremanje za diskoteku
Kod mene na rekreativnoj su se skoro svi nasminkali. Ne daj boze nikome na sta je to licilo! Bela ili crna senka na kapke i crveni ili roze karmin. Strasno! Oblacimo sarene majce i suknjice i pravimo kikice.
 

 Ali zato se na ekskurziju nose koferi sminke. Od paleta do karmina, sjajeva, maskara itd... Oblace se uglavnom farmerke, majca i patike.













5. Posle diskoteke
Na rekreativnoj, posle diskoteke sva deca odu na spavanje, budu mirni i dobri, dok uciteljica ide kroz hodnike i proverava sobe.
Eeeeee sad na ekskurziji je situacija mnoogo drugacija. Posle diskoteke zurka tek pocinje! Ne spava se celu noc, luduje se dok nastavnici besne okolo i kad se napokon ,,smirimo``, sednemo u sobe i pricamo, tracarimo i spletkarimo do jutra.



Iiiii to bi bilo to za danas! Uclanite se u blog za jos ovakvih postova i napisite u komentare ako sam nesto zaboravila. Vidimo se u sledecem postu!


Vasa Pufni

Нема коментара:

Постави коментар